Járványügyi intézkedés 2021.04.16.

Tisztelt Szülő/ Gondviselő!

A mai napon intézményünk kézhez vette Professzor Dr. Kásler Miklós Miniszter úr levelét, melyben arról tájékoztat, hogy a jelenleg kihirdetett döntés alapján 2021.04.19-től (hétfő) az óvodák visszatérnek a normál jelenléti neveléshez!

A már korábban is alkalmazott biztonsági intézkedéseket ismételten előtérbe helyezve, az Angyalkert Görögkatolikus Óvodában (3700 Kazincbarcika, Kikelet köz 2; OM:201562) az alábbiakban meghatározott módon indul újra a jelenléti nevelés - oktatás.

Belépés rendje:

A gyermeket 1 fő kísérő nagykorú személy hozhatja és viheti el az óvodából.

Mindezeken kívül más személy nem léphet be az óvoda épületébe!

A gyermeket kísérő egy fő személy csak a szájat és az orrot eltakaró

MASZKBAN léphet be az intézménybe!

Az intézmény bejáratánál vírusölő hatású kézfertőtlenítőt biztosítunk, annak használata az intézménybe érkezéskor kötelező! A testhőmérséklet mérés továbbra is folytatódik a gyermekeknél, mielőtt belép a csoportba! A gyermek csak akkor léphet be a csoportba, ha az érkezéskor mért testhőmérséklete nem haladja meg az országos tisztifőorvos által meghatározott mértéket (37,8 °C). Kiskorú gyermek esetén, ha testhőmérséklete az ismételt mérés alapján is eléri vagy meghaladja ezt a mértéket, a többi gyermektől el kell különíteni és erről a szülőt vagy a törvényes képviselőt haladéktalanul tájékoztatni kell!

Kérünk mindenkit, hogy ha gyermekén bármilyen betegséget tapasztal, ne hozza óvodába, legyen tekintettel közösségünk többi tagjára! Betegség után, mint eddig is csak orvosi igazolással tudjuk fogadni a gyermekeket!

A gyermekek egészségvédelmének érdekében tisztelettel kérek mindenkit, legyen szíves jelen protokoll irányelveit önmagára nézve kötelező érvényűnek tekinteni!